Trouwverhaal

Het moment dat De Vonk oversprong. Nu nog fris in het geheugen, straks mooi op schrift. Mijn naam is Maranke Pater. Ik maak al jarenlang trouwverhalen over mensen die een bijzonder trouwjubileum te vieren hadden. Iedere keer opnieuw word ik getroffen door hun verhaal en raak ik ontroerd door de bijzondere momenten die deze echtparen hebben meegemaakt tijdens hun soms wel 65-jarige samenzijn. Het huwelijk is een verbintenis, iets van geven en nemen, maar vooral véél geven. 

In een Trouwverhaal belicht ik jullie stappen op weg naar het huwelijk en de grote dag. Vanaf die eerste keer dat jullie blikken elkaar kruisten tot het moment van het aanzoek. Met een Trouwverhaal help ik jullie als stel om de liefde voor elkaar te omschrijven. Want waarom hebben jullie voor elkaar gekozen? Was het liefde op het eerste gezicht? En hoe is die liefde gaan groeien? Door jullie verhaal op te laten schrijven, beseffen jullie des te meer wat de basis van jullie relatie is. 

Een trouwverhaal is veel meer dan alleen een boek met een chronologische beschrijving van jullie reis door de liefde. Het geeft weer wat jullie voor elkaar betekenen en zal een blijvende herinnering blijven. Het boek is bijzonder geschikt voor interviews voor mensen die dicht bij jullie staan. Van ceremoniemeesters tot getuigen en bruidskinderen.