Biografie

Ieder mens is uniek, dus ieder levensverhaal is anders. Een biografie is een ontdekkingstocht door het verleden. Wat me te binnen schiet verzorgt biografieën voor mensen van alle leeftijden. Van bruidsparen, pasgeboren baby's, kinderen tot succesvolle zakenlieden. Want ieder verhaal is het waard geschreven te worden.

Hoera! Ik ben .... jaar!

Wilt u uw (klein) kind eens verrassen met een écht origineel cadeau? Laat nu dan een levensverhaal maken door Wat me te binnen schiet! Vooral bij jubileumjaren als de 5-10-18-jarige leeftijd is het leuk om in een boek meerdere interviews te plaatsen van mensen die dicht bij uw kind staan en daar leuke verhalen over te vertellen hebben. Wie weet nog wat voor persoon hij/zij was toen hij peuter/kleuter of tiener was? De kinderbiografie geeft een mooi beeld van het kind. Biografie

Het Griekse woord voor biografie is βιος, wat 'leven' betekent. Een biografie is een op schrift gestelde levensbeschrijving van een persoon. Op een verhalende manier geeft een biografie inzicht in de persoonlijkheid en het karakter van iemand. Uniek aan de biografieën van Wat me te binnen schiet is dat naast jouzelf ook mensen uit uw directe omgeving aan het woord komen om hun zegje te doen. Het resultaat is een boek vol herinneringen en bijzondere verhalen. Corporate Storytelling

Wat is úw succesverhaal? Elke ondernemer heeft ooit weleens een reden gehad om een bedrijf te starten. Hoe is die weg daarnaar toe verlopen? Wat zijn de herinneringen en mooie momenten die uw medewerkers hebben beleefd? Corporate Storytelling is een beproefde manier om leuke feitjes en weetjes over jouw onderneming naar boven te krijgen. 
Trouwverhaal

Als journaliste van lokale nieuwsmedia heb ik het voorrecht om met regelmaat op de koffie te gaan bij bruidsparen die een jubileum vieren en door de gemeente in het zonnetje worden gezet met een verhaal over hun liefde in de plaatselijke krant. Uit al die ontroerende verhalen is het idee voor het maken van trouwverhalen ontstaan: korte biografiën over bijzondere momenten op weg naar het huwelijk. 

 


Speech